Custom made koffers & Flightcases

Als u speciale wensen heeft en een standaard koffer niet voldoet:

Dan is een custom made DFB-flightcase of koffer wellicht de oplossing. Voor de meest uiteenlopende branches hebben we wel koffers ontworpen en geproduceerd.

Bijvoorbeeld voor bedrijven zoals ASML waar op cleamroom niveau gewerkt wordt. Of voor bedrijven in de Offshore industrie, maar ook luxe koffers voor productpresentatie.

Deze specials worden in nauwe samenspraak met u als klant uitgevoerd.

Natuurlijk kunnen wij er ook voor zorgen dat de koffers getest worden en aan bepaalde certificeringen voldoen voor vervoer van gevaarlijke stoffen zoals radioactief materiaal etc.

 

In het rechter zoekblok kunt u uw keuze bepalen. Vergeet niet op de button 'zoek' te drukken om uw zoekopdracht te starten.

 

Custommade Cases

 • CM-DFB Presentatie-Case

  Stevige maar niet te zware Flightcase-uitgevoerde koffer, met 7 luxe aluminium assortimentskoffers met schuiminlay. De ge?ntegreerde telescoopgreep en hoekwielen maakt het transporteren erg makkelijk.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase 1-0

  DFB Flightcase voor het opbergen en transporteren van diverse computer apparatuur. Deze Flightcase heeft drie interne compartimenten en is intern geheel voorzien van hardschuim met de noodzakelijk fixeerpunten voor een juiste bescherming. De ingebouwde uitschuifbare telescoopgreep op...

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Presentatie 1-0

  Een zevendelige stapelbare Flightcase waarvan het bovendeel is voorzien met een scharnierende deksel. Intern zijn alle delen voorzien van een op maat gemaakt schuiminlay voor MDT loodbrillen. De keuze van een steekwagen is gedaan omdat het totaalgewicht niet door inbouwwielen kan worden...

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Presentatie Koffer 13-0

  DFB Flightcase met designprint in de HPL toplaag. Het bedrijfslogo is in de toplaag van deze speciaal vervaardigde HPL verwerkt.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Fujifilm Mobile GC2

  Speciaal in opdracht van Fujifilm vervaardigde Flightcase met uittrekbaar systeem waar deze machine in hangt, dit om makkelijk service te kunnen verrichten. Om makkelijk te bedienen en toegang te bieden, zijn er Viewvensters gemaakt en is de achterzijde voorzien van een klepje. Om de...

  Bekijk product

 • CM-Ybuy Demokoffer

  Flightcase met Console waar een Tablet, iPhones & Electronica ingebouwd zijn, voor demonstratie van het Invue Ybuy concept. De case en de console zijn in de huisstijl bedrukt. Om makkelijk te kunnen vervoeren zijn hoekwielen en telescoopgreep ge?ntegreerd.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Presentatie Koffer 7-0

  DFB Lightweight Fotografenkoffer. Deze flightcase is gemaakt van lichtgewicht honingraad plaatmateriaal wat ten goede komt aan het totaalgewicht van de flightcase. Deze fotocase is voorzien van een inbouw trolley, wielen en is intern uitgevoerd met een hardschuim inlay voor het opbergen...

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Presentatie Koffer 2-0

  DFB Flightcase met een scharnierende deksel en ingebouwde trolley en hoekwielen. Deze flightcase is helemaal met aluminiumplaat (stucco) afgewerkt waardoor er een uitzonderlijke mooie koffer ontstaat. Intern is deze flightcase voorzien van een op maat gemaakt schuim interieur.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Workstation 1-0

  DFB Flightcase met een scharnierende deksel, ingebouwde trolley en hoekwielen. Deze flightcase is voorzien van diverse luikjes en connectoren. En heeft aan de binnenzijde een special interieur waar diverse meetinstrumenten in kunnen worden geplaatst. Deze compacte flightcase geeft de...

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Flexkoffer 1-0

  DFB Flexkoffer met een uitschuifbare trolley en twee opbouw hoekwielen. Intern is deze flexkoffer voorzien van ??n verplaatsbaar tussenschot waardoor de diverse (kantoor)spullen en documenten goed kunnen worden opgeborgen.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Presentatie 2-0

  DFB Flightcase met een scharnierende bovendeksel en met een trolley en hoekwielen aan de onderzijde. Deze flightcase is intern voorzien van diverse verticale sleuven waardoor en demonstratie panelen ik kunnen worden geschoven. Aan de buitenzijde is deze presentatie flightcase geheel...

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Presentatie Koffer 5-0

  DFB Flightcase met een scharnierende deksel en met een opbouwtrolley en inbouwwielen. Intern is deze presentatie flightcase voorzien van een op maat gemaakt inlay met diverse uitsparingen passend aan de materialen. Het dekseldeel heeft twee opberg uitsparingen voor het opbergen van de...

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Presentatie Koffer 1-0

  DFB 2-Delige Flightcase met een opbouwtrolley en hoekwielen. Deze koppelbare flightcases zijn voorzien van een speciale HPL tint waardoor de luxe uitstraling nog meer tot zijn recht komt. Het dekseldeel is voorzien van een office inlay en het bodemdeel is onderverdeeld in vier...

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Presentatie Koffer 4-0

  Tweedelige stapelbare Presentatiekoffer voor Chocolaterie & Bonbon's met trolley en hoekwielen. Intern is deze presentatiekoffer voorzien van lades en een opbergruimte. De speciale kleur sluit perfect aan bij de Chocolade producten.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Sterilisatie Tray's - Surgerytools

  DFB Koffer voor het veilig opbergen en vervoeren van Operatie Instrumenten in Sterilisatietray's. Uitgevoerd met trolley en hoekwielen. Intern is deze koffer voorzien van 4 plateau's waar de Tray's op komen en een universeel opbergbakje.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Pedicure 1-0

  Tweedelige Pedicurekoffer met een scharnierende bovendeksel en twee scharnierende deurtjes aan de voorzijde. Bovendeel kan worden los gekoppeld waardoor het als separate unit gebruikt kan worden. Voorzien van een trolley en twee hoekwielen.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Presentatie Koffer 9-0

  DFB Presentatiekoffer met uitneembare presentatie trays voor Sieraden. Deze koppelbare flightcases hebben een afneembare voordeksel, een gezamenlijke opbouw trolley en hoekwielen. Intern zijn deze presentatiekoffers voorzien van ieder 15 geflockte inlays met elastische band waardoor de...

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Heavy-Duty 2-0

  DFB Flightcase met een scharnierende deksel en voorzien van drukwerk. Het binnenwerk is uitgevoerd met een op maat gemaakt interieur en de deksel is bekleed met noppenfoam.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Presentatie Koffer 14-0

  DFB Presentatiekoffer voor het nieuwe Camel-assortiment in het deksel-interieur & de Camel Trofee in het bodeminterieur. Alles in de steriele kleur wit uitgevoerd. Deze stevige maatkoffer geeft meer dan voldoende bescherming, en is toch erg representatief.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Presentatie Koffer 3-0

  DFB Presentatiekoffer helemaal is stijl en een met het product. Deze presentatiekoffer is uitgevoerd met witte HPL en heeft intern een inlay met een witte toplaag en een zwarte onderlaag. In het dekseldeel is een uitsparing gemaakt voor het opbergen van de bijbehorende folder.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Light-Duty 7-0

  DFB Presentatie Flightcase met een op maat gemaakt schuiminlay voor 6 draadloze telefoons. Zowel bodem als deksel deel zijn voorzien van een schuim interieur zodat een goed overzicht gewaarborgd is.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Light-Duty 10-0

  DFB Presentatie flightcase met een op maat gemaakt schuim inlay in het bodem en dekseldeel voor diverse scheerapparaten, tandenborstels en ladyshaves. Door het toepassen van de twee op maat gemaakte inlays blijft het overzicht gewaarborgd.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Laptop 1-0

  DFB Flightcase voor het transporteren van een laptop inclusief benodigdheden. Deze flightcase is voorzien van een op maat gemaakt inlay met vier maat uitsparingen voor laptop, muis, voeding en kabels. Het dekseldeel is voorzien van zachtschuim voor een goede fixering.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Mobiel Radio Station

  Speciaal in opdracht van De Efteling vervaardigde Flightcase die als Mobiel Radiostation door het Pretpark gereden wordt om op iedere lokatie in het park Radio te kunnen maken. Deze DFB-Flightcase is dan ook uitgevoerd met luchtbanden om makkelijk te kunnen manoevreren.

  Bekijk product

 • CM-Video Montage-Editing meubel

  Regieset c.q. Video Montage & Editing meubel t.b.v. film-montage voor cameramensen in de journalistiek. Met 2 beeldschermen in de opklapbare deksel, schuiflade tbv editing apparatuur en 19" racken achter de lade, maar ook aan beide kopkanten zit een 19" rack ingebouwd, met een...

  Bekijk product

 • CM-DFB 3-Delige Flightcase Mechatronica

  DFB Flightcase uit 3 stapel & vergrendelbare delen met inklapbare duwbeugel. Voor spareparts t.b.v. ASML machine-onderdelen welke in de cleanroom geassembleerd gaan worden. Deze flightcases zijn voorzien van speciaal vervaardigde klemnokken om de onderdelen te fixeren en foam-interieur...

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Heavy-Duty 3-0

  DFB Flightcase voor een Optische Lens van een groot Mechatronica bedrijf. Met palletbalken aan de onderzijde waardoor deze makkelijk door een palletwagen of een heftruck is te verplaatsen. Intern is deze flightcase voorzien van een custom made interieur.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Heavy-Duty Stolp 1-0

  DFB Flightcase(Stolp of Tophead model) voor een Agfa CRx Fimscanner. Deze flightcase is voorzien van een hoge deksel (stolp) die in zijn geheel van het bodemdeel kan worden afgenomen. Door het toepassen van een stolp kan men ten alle tijde alle zijdes van het apparaat bereiken. Deze...

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Sensation 1-0

  Heavy-Duty DFB Tool & Touringcase geheel open te klappen en voorzien van acht grote lade?s. Door het openklappen van de twee voordeksels, deuren, en het bovendeksel maak je binnen een handomdraai een comfortabele werkplek. Multi inzetbaar, compact en praktisch. Het dekseldeel en de...

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Sensation 4-0

  DFB Flightcase geheel open te klappen en voorzien van acht grote lade?s. Door het openklappen van de twee voordeksels, deuren, en het bovendeksel maak je binnen een handomdraai een comfortabele werkplek. Multi inzetbaar, compact en praktisch. Het dekseldeel en de achterzijde zijn...

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Showbalie 1-0

  DFB Merchandising Flightcase met informatie balie. Deze grote functionele flightcase is special vervaardigd als achterwand om tijdens optredens alle merchandise binnen handbereik te hebben. Daarnaast bieden de openslaande deuren de mogelijkheid grote posters op te hangen waardoor er...

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Ladekast 1-0

  DFB Dubbele Ladencase met 2 x 5 uitschuifbare lades. Alles lades zijn voorzien van professionele ladegeleiders en zijn geheel in het zwart afgewerkt.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Heavy-Duty 1-0

  DFB LadenCase bestaande uit twee openklapbare delen met aan iedere zijde 9 laden op telescoopgeleiders. Deze flightcase is op klant specificatie vervaardigd en kan naar wens worden samengesteld en uitgevoerd.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Heavy-Duty Tool 1-0

  DFB 19-Inch Ladenrack met een afneembare voordeksel en vier laden, die allemaal zijn voorzien van een maat inlay voor het opbergen van zeer gevoelig gereedschap. In deze flightcase zijn de standaard metalen 19-Inch laden toegepast.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Kledingkast 1-0

  DFB Kostuum case met een scharnierende deur en intern voorzien van een kastroede en een uitschuifbare lade. Aan de binnenzijde van de deur zijn drie opbergvakken gesitueerd voor het opbergen van schoenen en overige benodigdheden.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Movinghead 2-0

  DFB Flightcase met een scharnierende deksel en intern onderverdeeld in drie compartimenten met een opmaat gemaakte insert voor elks een moving head. Het dekseldeel is geheel bekleed met zachtschuim.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Movinghead 1-0

  DFB Flightcase met een scharnierende deksel en intern voorzien van twee inserts voor elks ??n movinghead met daartussen een opbergvak voor kabels en G-klemmen.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Kabelcase 1-0

  Binnenmaten: L 765 X B 565 X H 565 mm

  DFB Kabelcase met een scharnierende deksel en een uitneembare binnenbak met drie compartimenten en "banaan"grepen, gespoten met zwarte spetterlak.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Kabelcase 2-0

  Binnenmaten: L 965 X B 565 X H 565 mm

  DFB Flightcase met een scharnierende deksel en voorzien van een schuiminlay met 12 uitsparingen voor kleine LED movingheads. De twee uitneembare kabelbakken zijn voorzien van "banaan"grepen en zijn gespoten met zwarte spetterlak.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Kabelcase 3-0

  Binnenmaten: L 1165 X B 565 X H 565 mm

  Heavy-Duty DFB Kabelcase met een scharnierende deksel en twee verstelbare tussenschotten zodat elke compartiment naar wens kan worden ingesteld. Door de aan weerszijde bevestigde klampen met universele gleuven is deze flightcase multifunctioneel.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase LCD Scherm 1-0

  DFB Flightcase met een afneembare deksel en voorzien 6 interne compartimenten voor het veilig opbergen en transporteren van twee modulaire LCD statieven. Elk compartiment is voorzien van passende schuimstroken voor een goede en juiste fixering.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Heavy-Duty Stolp 4-0

  DFB Stolp Flightcase in een lage en hoge uitvoering. Allen voorzien van Heavy-Duty beslag en vier professionele bedrijfswielen. Stolpcases zijn ideaal als men alle zijdes van het apparaat moet kunnen bereiken terwijl het apparaat op het bodemdeel staat. In de meeste gevallen blijft het...

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Heavy-Duty Stolp 3-0

  DFB Stolpcase met een binnenrack voor het opbergen van een printer en scanner. Deze zijn zo gepositioneerd dat indien men het bodemdeel op de stolp plaatse deze direct in gebruik kan worden genomen. Het interieur is daarnaast voorzien van een opberglaatje en een scharnierend werkblad.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Palletmodel 1-0

  DFB Tophead Flightcasecase voorzien van twee gerecycled kunststof palletbalken en aan de buitenzijde voorzien van drukwerk. Deze stolpmodel flightcase is aan de binnenzijde voorzien van een op klant specificatie vervaardigd maatinterieur.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Mengtafel 1-0

  DFB Mengtafel case / Mixercase met twee afneembare deksels Top-Head. Bodemdeel is voorzien van een opbergvak en een kabelgoot die geheel afgesloten kan worden door de diverse scharnierende klepjes. De kabelgoot is voorzien van een stalen frame waaronder nog diverse opbergvakken zijn te...

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Mengtafel 2-0

  DFB Mentafelcase met een afneembare voor en bovendeksel Top-Head. Intern is de flightcase voorzien van een opbergvak, kabelgoot en een Multi connector houder. Het interieur is geheel zwart gespoten met krasvaste spetterlak.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Heavy-Duty 4-0

  DFB MerchandisingCase voor de Koninklijke Kapel. Met drie afneembare deksels, voor, achter en bovenzijde en met 7 uitschuifbare lades en twee opbergvakken. Lades en bovenblad zijn met zwarte spetterlak afgewerkt.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase 3-0

  DFB uitgiften balie met lades, printer en een schermplateau speciaal voor TNT geproduceerd. Deze op klant specificatie gemaakte balie heeft 6 royale lades waarvan er enkele zijn voorzien van een op maat gemaakt inlay of interieur. Het uitschuifbare printer plateau maakt toegang tot alle...

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Discobar 1-0

  DJ-Case met een afneembaar bovendeel zodat deze ook separaat gebruikt kan worden. Het boven en onderdeel zijn voorzien van een afneembare boven en voordeksel. Daarnaast is het onderdeel voorzien van een naamsgravering.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Discobar 2-0

  DFB DJ-Case met een afneembaar bovendeel dat is opgedeeld in twee 19-Inch compartimenten. Het onderste deel is voorzien van 6 uitschuifbare lades voor het opbergen van CD?s en DVD?s.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase 2-0

  DFB Flightcase met een afneembare voor en achterdeksel en intern voorzien van diverse compartimenten voor het opbergen van een PC, toetsenbord en scherm. Alle compartimenten zijn voorzien van hardschuim voor het goed fixeren en beschermen van al uw apparatuur.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Sensation 3-0

  DFB Flightcase met een afneembare voor en achterdeksel. Hierdoor is de ingebouwde aparatuur altijd aan beide zijden bereikbaar. Zeker bij een wasmachine is dat noodzakelijk. Flightcase is voorzien van vier geremde wielen om deze tijdens het centrifugeren op zijn plaats te behouden.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Sensation 2-0

  DFB 19-Inch Suspensionrack met een afneembare voor en achter deksel. Deze flightcase is zowel aan de voor als achterzijde bereikbaar en heeft aan een zijde een 19-Inch suspensionrack en aan de andere zijde diverse lades met daarboven een opbergruimte. Deze flightcase is uitgevoerd met...

  Bekijk product

 • CM-DFB Touringrack

  DFB 19-Inch Touringracken met transparant (doorzichtige) slidingdoors. De voor & achterzijde zijn ge?ntegreerd en schuiven aan de binnenzijde in de zijkant van de tunnel. Deze racken kunnen wij op alle HE = hoogte eenheden maken.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase 19-Inch Rack 2-0

  DFB 19-Inch Rack met afneembare voor en achter deksel en aan de binnenzijde geheel zwart gespoten. Ook verkrijgbaar zonder wielen en/of andere hoogte eenheden.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase 19-Inch Rack 3-0

  DFB 19-Inch Spare Case met afneembare voor en achter deksel en intern voorzien van een in zachtschuim gepositioneerd 19-Inch binnentunnel . Indien een verend binnen rack (suspensionrack) niet tot de mogelijkheden behoort is dit een ideale oplossing om transportschokken te absorberen....

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase 19-Inch Rack 4-0

  DFB 19-Inch Rack met een afneembare voor en bovendeksel en een service deurtje aan de achterzijde.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Dimmerrack 1-0

  DFB 19-Inch Rack met een afneembare voor, achter en bovendeksel.

  Bekijk product

 • CM-DFB Fitnessmeubel

  19-Inch Binnenrack dat speciaal is ontworpen voor de fitness- of spinnig instructrice zodat zij de audio installatie gemakkelijk kan bedienen. Het meubel is geheel afgewerkt met krasvaste spetterlak en voorzien van zwenkwielen en twee deurtjes voor service doeleinden. De ingebouwde...

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Servicerack 1-0

  DFB Servicerack. Deze serviceracken zijn geheel op klantspecificatie vervaardigd met de doelstelling om overzichtelijkheid, handzaamheid en netheid te verwezenlijken. Deze serviceracken zijn geheel afgewerkt met een HPL krasvaste toplaag en waarnodig voorzien van servicedeurtjes en...

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Gitaarkoffer 1-0

  Gitaarcase met een schuiminterieur passend aan de gitaar, voor het veilig transporteren van het instrument. Er is rekening gehouden met een vak voor extra set snaren, plectrums etc. Dekseldeel is voorzien van noppenfoam.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Gitaarkoffer 2-0

  DFB Gitaarcase met een geflockt maat interieur voor een speciale custommade tweearmige demontabele gitaar voor Terence Hansen. Deze flightcase is voorzien van een afneembare deksel.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Light-Duty 5-0

  DFB Dubbele Handboogkoffer met twee compartimenten voor het opbergen van twee handbogen. Deze flightcase is voorzien van twee inbouwwielen en heeft een opbouwhandgreep op de zijkant en een op de korte kant. Intern is deze flightcase geheel voorzien van zachtschuim.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Unikoffer Budget 1-0

  Binnenmaten: L 450 X B 350 X H 150 mm

  Unikoffer met een standaard maatvoering en afgewerkt met brute aluminium profiel met bijpassende handgreep en sloten. De binnenzijde is onbewerkt zodat deze case voor vele toepassingen geschikt gemaakt kan worden. Indien wenselijk kan deze flightcase case intern bekleed worden met...

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Unikoffer A 1-0

  Binnenmaten: L 395 X B 295 X H 120 mm

  Universele Flightcase in een standaard maatvoering met geanodiseerd aluminium profiel met bijpassende handgreep en sloten. De binnenzijde is geheel bekleed met 4mm hardschuim voor een juiste bescherming. Indien wenselijk kan een maat inlay worden toegepast. Vraag naar onze mogelijkheden.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Unikoffer B 1-0

  Binnenmaten: L 440 X B 340 X H 140 mm

  Universele Flightcase in een standaard maatvoering met geanodiseerd aluminium profiel met bijpassende handgreep en sloten. De binnenzijde is geheel bekleed met 4mm hardschuim voor een juiste bescherming. Indien wenselijk kan een maat inlay worden toegepast. Vraag naar onze mogelijkheden.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Unikoffer C 1-0

  Binnenmaten: L 395 X B 295 X H 170 mm

  Universele Flightcase in een standaard maatvoering met geanodiseerd aluminium profiel met bijpassende handgreep en sloten. De binnenzijde is geheel bekleed met 4mm hardschuim voor een juiste bescherming. Indien wenselijk kan een maat inlay worden toegepast. Vraag naar onze mogelijkheden.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Unikoffer D 1-0

  Binnenmaten: L 495 X B 375 X H 203 mm

  Universele Flightcase in een standaard maatvoering met geanodiseerd aluminium profiel met bijpassende handgreep en sloten. De binnenzijde is geheel bekleed met 4mm hardschuim voor een juiste bescherming. Indien wenselijk kan een maat inlay worden toegepast. Vraag naar onze mogelijkheden.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Unikoffer E 1-0

  Binnenmaten: L 575 X B 445 X H 243 mm

  Universele Flightcase in een standaard maatvoering met geanodiseerd aluminium profiel met bijpassende handgreep en sloten. De binnenzijde is geheel bekleed met 4mm hardschuim voor een juiste bescherming. Indien wenselijk kan een maat inlay worden toegepast. Vraag naar onze mogelijkheden.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Unikoffer F 1-0

  Binnenmaten: L 645 X B 495 X H 240 mm

  Universele Flightcase in een standaard maatvoering met geanodiseerd aluminium profiel met bijpassende handgreep en sloten. De binnenzijde is geheel bekleed met 4mm hardschuim voor een juiste bescherming. Indien wenselijk kan een maat inlay worden toegepast. Vraag naar onze mogelijkheden.

  Bekijk product

 • CM-DFB Flightcase Unikoffer G 1-0

  Binnenmaten: L 645 X B 495 X H 290 mm

  Universele Flightcase in een standaard maatvoering met geanodiseerd aluminium profiel met bijpassende handgreep en sloten. De binnenzijde is geheel bekleed met 4mm hardschuim voor een juiste bescherming. Indien wenselijk kan een maat inlay worden toegepast. Vraag naar onze mogelijkheden.

  Bekijk product